tiistai 21. helmikuuta 2017

Venäjän valtion apurahat opintoihin Venäjällä lukuvuodeksi 2017-18 haettavissa


Venäjän valtion apurahat opintoihin Venäjällä lukuvuodeksi 2017-18 haettavissa

 

Venäjän valtion apurahojen hakuaika  on avattu ja haku päättyy perjantaina 17.3.2017. Apurahaohjelmaa koordinoi Suomessa Venäjän tiede- ja kulttuurikeskus yhteistyössä Opetushallituksen kansainvälistymispalveluiden kanssa.

 

Venäjän valtion apurahat on tarkoitettu Suomen kansalaisille ja Suomessa pysyvästi asuville Venäjän kansalaisille. Apurahaohjelman kautta on mahdollista suorittaa eri alojen perustutkinto- ja jatko-opintoja venäläisissä yliopistoissa ja korkeakouluissa. Apurahoja on kevään 2017 haussa haettavana Suomen kansalaisille kaikkiaan 18 kappaletta.

 

Apuraha tarkoittaa opiskelupaikkaa ja maksutonta opiskelua (vapautus lukukausimaksuista). Opetushallitus myöntää tämän ohjelman kautta apurahapaikan saaneille matka-avustuksen.

 

Venäjän valtion apurahojen hakuohjeet löytyvät Opetushallituksen www-palvelusta:


ja


ja venäjäksi Venäjän valtion tiede- ja kulttuurikeskuksen sivuilla (erit. kaksoiskansalaisille):


 

Hakuneuvontatilaisuus verkossa

Opetushallitus ja Venäjän tiede- ja kulttuurikeskus järjestävät Venäjän valtion apurahan hakijoille hakuneuvontatilaisuuden verkossa 22.2.2017 klo 10:30-12:00.  

Ilmoittaudu webinaariin 21.2.2017 klo 15 mennessä osoitteessa: http://bit.ly/2lB2Vm5

 

Lisätietoja Opetushallituksessa antaa Outi Jäppinen tai Venäjän tiede- ja kulttuurikeskuksessa Galina Misharina (ensisijaisesti venäjäksi: gmisharina(at)gmail.com, puh. 045 650 6903).

 

Perustietoa Venäjällä opiskelusta löytyy Maatieto.net | Venäjä-oppaasta: http://www.maatieto.net/venaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti